دبیرستان دخترانه ریحانه النبی(س) دوره دوم گالری تصویر

انجام آزمایش بررسی کیفیت روغنهای کنجد،زیتون، ذرت وامگا پایه دهم تجربی وریاضی

(با استفاده از یک آزمایش ساده یعنی اندازه گیری عدد یدی میتوان کیفیت روغن های خوراکی را از نظر تعداد پیوندهای دوگانه با هم مقایسه کرد. هرچه عدد یدی روغن بیشتر باشد یعنی تعداد پیوندهای دوگانه آن بیشتر است و روغن از سلامت بالاتری برخوردار است).

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *